Представи си маска, изтъкана от нишки, които са 1000 пъти по-тънки от човешки косъм, която прилепва плътно към лицето и доставя ценен серум до всяка негова извивка…След нея се чувстваш като след луксозна СПА процедура, а всъщност ти трябват само 20 мин. спокойствие и релаксираща музика у дома.

Има ли такъв продукт всъщност?

Разбира се, че има и аз съм горда, че е разработка на компанията, с която си сътруднича и която се грижи за здравето и личната хигиена на моето семейство вече няколко години.

Какво е био-целулозна маска?

Повечето лист маски за лице се произвеждат от памук или синтетичен материал. Тук ти представям и първата съществена разлика с нашата маска – био-целулозата се произвежда от специален вид бактерия под формата на нишки 1000 пъти по-тънки от човешки косъм. Те прилепват като втора кожа по лицето и достигат и до най-фините бръчки.

Какво е хидрофилност?

Хидрофилност е способността на материала да абсорбира вода. Това е и едно от най-ценните качества на тази маска – всяка нейна нишка съдържа над 100 пъти повече вода от собственото си тегло. Така тази маска успява да задържи в себе си голямо количество серум и благодарение на плътното си прилепване към кожата да го достави до всяка фина линия.

Какво съдържа така ценният серум?

Бактерията, която създава био-целулозата е захранена с алое и морска трева, като по този начин те директно са вградени в материала на маската. Хидратиращият серум, с който е напоена, съдържа див кестен, който помага за освежаване на повехналата кожа и намалява зачервяванията. Добавените екстракт от зелен чай и антиоксиданти заедно се борят с признаците на стареене и свободните радикали. Ключов елемент на серума е глицеринът, който осигурява дълбоко овлажняване.

Как да се насладиш на това изживяване в 5 стъпки.

  • 1. Подари на кожата си тази невероятна маска. Повече за нея и как да я поръчаш тук и тук.
  • 2. Отлепи единия текстилен защитен слой от маската и я постави.
  • 3. Притисни леко маската, за да прилепне добре към лицето ти и отлепи другия защитен слой.
  • 4. Отпусни се и почувствай как подмладяващата сила на био-целулозната маска действа. Да, точно така – ще усетиш как действа!
  • 5. След 20 минути просто я свали и втрий останалия серум в кожата на лицето и шията.

Какво да направя с маската после?

Маската е биоразградима и компостируема. Можеш да я изхвърлиш без никакви притеснения.

Подходяща ли е маската за моята кожа?

Маската е разработена специално за всички типове кожа, дори и за най-чувствителната.

  • Моите лични впечатления от маската са прекрасни. Такава мекота и нежност на лицето…точно като след козметична процедура в салон.
Valia
Публикувано от
Valia

Оптимист, реалист или мечтател? Мисля, че съчетавам успешно в себе си и трите. Вярвам, че ние определяме качеството си на живот с решенията, които вземаме. Моето решение е да се уча непрекъснато, да бъда с отворено съзнание и да се наслаждавам на това, което ще се случва! Като майка, съпруга, мрежовик и човек стартирал кариерната си промяна ще споделям с вас пътя, наблюденията и опита си! Ще се радвам да съм полезна!