Кои сме ние?

Повече от 40 години Форевър Ливинг Продъктс открива най-добрите природни източници на здраве и красота и ги споделя със света. Основана през 1978 г., днес Форевър е компания с милиарди долари годишен оборот, която работи в повече от 158 държави – най-големият производител, преработвател и разпространител на алое вера в света.

Възможност за сътрудничество

Над 10 милиона собственици на Форевър бизнес се радват на възможностите за здравословен живот и финансова независимост, които компанията предлага. И вие можете да бъдете един от тях.

Затворен цикъл на производство

Компанията е собственик на плантациите с алое, на фабриките за преработката му, на логистиката. Така има стриктен контрол над продуктите от суровината до доставката им до твоя дом.

Сертификати

Компанията е притежател е на редица сертификати, които гарантират произхода на продуктите, качеството им и високия процент съдържание на алое.

  • Сертификат от Международния научен съвет за алое – гарантира коректното етикитиране на продуктите, произхода на суровината и нейното процентно съдържание.
  • Сертификат Халал –  присъжда се от Американски ислямски съвет по храни и хранене.
  • Сертификат Кашер – гарантира, че суровините и производствените практики отговарят на строгите изисквания на Кашер.
  • Сертификат Скачащо зайче – продуктите не се тестват върху животни.

Сериозен екологичен ангажимент

  • Системите за напояване на растенията се захранват със слънчева енергия.
  • Корите на обелените алоеви листа се използват за наторяване, а водата, с която се мият листата се връща отново на полето.
  • Опаковките на по-голяма част от продуктите се рециклират.
  • Опаковъчните кашони, в които получаваме пратките си са от 85% рециклирани материали и се печатат с екологични мастила.

Нашите продукти

Търсите ефикасни продукти, които да ви помогнат да се чувствате и да изглеждате по-добре? Открихте ги! Форевър Ливинг Продъктс предлага висококачествени продукти за здраве и красота. Компанията е разработила гама от напитки и козметични продукти от алое вера, които позволяват на милиони хора по света да се докоснат до забележителните свойства на това растение и благотворното му въздействие върху цялото тяло. Прибавете към тях разнообразните хранителни добавки и продукти от пчелния кошер и ще получите цялостна система за постигане на по-добро здраве и красота.

Собственици на Форевър бизнес

Има само едно по-хубаво нещо от това сам да си изградиш успешен бизнес и то е на всяка стъпка по пътя към успеха да бъдеш подкрепян от компания с годишен оборот, надхвърлящ 2,8 милиарда долара. Форевър България се стараe да помага с много полезни материали, с чиято помощ можеш да превърнеш мечтите си в реалност. Професионални снимки, презентации и обучения са само част от подкрепата, която имаме. Добавям събитията, които компанията организира за нас, собствениците на Форевър бизнес, вдъхновяващите мероприятия като Ден на успеха и те уверявам – с толкова надежден и коректен партньор да се гради бизнес е истинско удоволствие.