Ние сме майки, съпруги и работещи жени, както и собственици на Форевър бизнес. Вярваме, че децата могат да бъдат нашата ПРИЧИНА да се развиваме, а не нашето ОПРАВДАНИЕ да не го правим. Избираме да градим своя бизнес заедно, да се подкрепяме и да обменяме идеи.
Каква е нашата философия?

Ние определяме посоката на живота си. Целта ни е да успеем сега – когато сме млади и активни – да създадем нещо, което да ни осигури финансова независимост, за да можем да се радваме на свободно време и възможности за пътувания, забавления, инвестиции в дом, образование на децата, помощ на близки и хора в нужда!

Обединява ни ясната представа, че няма как да постигнем нещо толкова мащабно сами! Затова сме избрали надежден партньор в лицето на Форевър Ливинг Продъктс и сме изградили екип.

Разполагаме с бизнес възможност с на практика неограничен капацитет и с подкрепата на хора, които мислят като нас. Разполагаме с прекрасни продукти, счетоводство и логистика, осигурени от компанията. И с времето да се учим и развиваме със свои темпове!

Разполагаме със система за работа, доказала ефективността си.

Ако и ти си:
 положителен и усмихнат човек;
✓ майка, която иска повече време у дома;
Ако:
✓ искаш нещо повече от живота;
искаш да разбереш как да развиеш собствен бизнес чрез интернет и социалните мрежи със стабилен партньор за подкрепа;
обичаш да усвояваш нови умения и да се развиваш;
обичаш да общуваш;