Малки деца

Децата често подбират храната и капризничат, като ядат малко и не особено разнообразно. В последните години се наблюдава рязък спад в качеството на храната, приемана от деца. Повишените количества захар и наситени мазнини водят до изчерпване на незаменими за здравето нутриенти. Тези дефицити се проявяват чрез физически и емоционални симптоми.

Форевър препоръчва:

Алое с праскови

Поместийн пауър

Форевър Кидс

Абсорбент – С

Чесън и мащерка

Зелени поля

Тинейджъри

Това е възраст, в която имунитетът е подложен на допълнително натоварване заради пубертет, напрежение от изпити и спазване на диети. Важно е да осигурим на тинейджърите разнообразие от хранителни вещества, които да им помагат да се борят със стреса, да подсилват имунната им защита и да балансират хормоналната им система.

Форевър препоръчва:

Алое боровинки

Алое с праскови

Пчелен прашец

Зелени поля

Чесън и мащерка

Абсорбент – С

Форевър Дейли

Активен пробиотик

Valia
Публикувано от
Valia

Оптимист, реалист или мечтател? Мисля, че съчетавам успешно в себе си и трите. Вярвам, че ние определяме качеството си на живот с решенията, които вземаме. Моето решение е да се уча непрекъснато, да бъда с отворено съзнание и да се наслаждавам на това, което ще се случва! Като майка, съпруга, мрежовик и човек стартирал кариерната си промяна ще споделям с вас пътя, наблюденията и опита си! Ще се радвам да съм полезна!