Жени

Много женски здравословни проблеми се активират от стрес, хормонален дисбаланс или хранителни дефицити. Здравето на жената може да се поддържа в различните възрасти чрез стъпки към оптимално хранене. Форевър предлага широк спектър от хранителни добавки за съвременния начин на живот. Правилното хранене е жизненоважно, а добавянето на нутриенти като калций, вит. D и други минерали може да допринесе за поддържането на здрави кости.

Форевър препоръчва:

Алое боровинки

Витолайз за нея

Форевър Дейли

Зелени поля

Арктическо море

Нейчър-мин

Форевър калций

Пчелно млечице

Активен пробиотик

Бременни жени и бъдещи майки

Вследствие на намаленото съдържание на полезни съставки в съвременното ни хранене все по-голяма става нуждата от допълнителни нутриенти преди, по време и след бременността за поддържане на здравето както на майката, така и на плода. Мастните киселини омега-3 са от изключителна важност за образуването на нови тъкани и най-вече за развитието на мозъка, нервната система и ретината. През последните три месеца от бременността в мозъка и в нервните тъкани на плода бързо се натрупват мастни киселини омега-3 и наличието им в организма на майката може да има дълготраен ефект върху поведението и умствените способности на детето.

Форевър препоръчва:

Арктическо море

Форевър Дейли

Абсорбент-С

Нейчър-мин

Активен пробиотик

Жени в менопауза

Менопаузата причинява промени в хормоналния баланс и всички жени трябва да са колкото се може по-здрави и да се стремят към оптимално хранене, за да се справят по-лесно с този период. Някои хранителни добавки са много полезни и облекчават симптомите на менопаузата.

Форевър препоръчва:

Алое боровинки

Витолайз за нея

Форевър Дейли

Пчелно млечице

Нейчър-мин

Кардио здраве

А-бета-кеър

Активна ХК

Зелени поля

Мулти-мака

Форевър калций

Форевър мув

Активен пробиотик

 

Valia
Публикувано от
Valia

Оптимист, реалист или мечтател? Мисля, че съчетавам успешно в себе си и трите. Вярвам, че ние определяме качеството си на живот с решенията, които вземаме. Моето решение е да се уча непрекъснато, да бъда с отворено съзнание и да се наслаждавам на това, което ще се случва! Като майка, съпруга, мрежовик и човек стартирал кариерната си промяна ще споделям с вас пътя, наблюденията и опита си! Ще се радвам да съм полезна!